Mindfulness training.

Leer beter omgaan met stress, ervaar meer kalmte in je hoofd en ontdek wat goed is voor jouw innerlijke rust tijdens een 8-weekse Mindfulness training. 

Wat leer je tijdens de mindfulness training?

Tijdens een 8 weken durende cursus Mindfullness leer je om tot een groter zelfinzicht te komen, om je bewust te worden van wat zich van binnen bij je afspeelt. Het kan helpen om los te komen uit de stroom van gedachten die de aandacht vaak gevangen houden en die je ervan weerhouden om in het nu te zijn.


Misschien wel het belangrijkste aan Mindfulness is dat je kan zijn met wat er op dat moment in je leeft, zonder je ermee te bemoeien of over te oordelen. Dat kan van alles zijn: onrust, vreugde, verdriet, boosheid, stilte. Door één te zijn met wat is en met hoe je je werkelijk voelt, ontstaat er ruimte van binnen, meer verbondenheid en innerlijke rust. Mindfullness is oefenen in aandachtig zijn en ontspannen in wat er is.
 

Met Mindfulness leer je je makkelijker te concentreren en te ontspannen en wordt je geest rustiger.

Je hoeft niet uren op een kussen te zitten. Je kunt het gewoon oefenen in een spijkerbroek, zittend op een stoel of tijdens het drinken van een kopje thee. Bij Mindfulness draait het erom dat je nuchter en bewuster wordt. Je weet wat je doet, wat je voelt, wat je ruikt en wat je zegt. Je ziet de wereld om je heen helderder en bewuster.

''You can't stop the waves, but you can learn how to surf.''

Groep of individueel.

De 8-weekse training wordt standaard in groepsverband gegeven in Geleen. Je traint een keer per week met een groep, gedurende 8 weken. De startdatum voor de  nieuw te starten groep staat op deze website.

Daarnaast bieden wij ook individuele en duo-trainingen. Samen met de trainer doorloop je op je eigen tempo het Mindfulness programma. We werken op een ontspannen manier aan jouw persoonlijke doelstellingen, op een tijdstip dat bij je past. 

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen kunnen doornemen.

 

De 8-weekse groepstraining start weer op 22 september 2021 19.00u-21.00u.

Info-avond op woensdag 8 september 19.30-20.30u.

Jongeren en Millennials

Jola is gespecialiseerd en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van Mindfulness training voor jongeren van 16-23 jaar en Millennials. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een gesprek.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering.

One Body and Mind voldoet aan alle eisen van de beroepsvereniging VMBN (Categorie 1). Dit betekent dat een aantal zorgverzekeraars de Mindfulnesstraining vergoeden.

Klik op onderstaande link om te zien of jouw zorgverzekering deze kosten vergoedt. 

www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness#vergoeding​

Meer informatie of inschrijven? Neem contact met ons op. 

Bedankt voor je bericht! Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

 

-One Body and Mind